• Zadarmo

Rozkladací jedálenský stôl, dub apalačský, 160-200x90 cm, PUSAN S

Obývačka predstavuje hlavnú spoločenskú miestnosť, v ktorej sa odohráva neje... Čítať viac
  • Celková cena: 249 €
Či už super rýchle doručenie, doručenie na konkrétny dátum, zvýhodnená ekologická doprava, alebo osobný odber v predajni, u nás si vyberiete doručenie, ktoré najviac vyhovuje vašim potrebám a plánom. Aké sú všetky možnosti dopravy?
Obavy z nesprávneho rozhodnutia? Žiadny problém, garantujeme vám možnosť vrátenia tovaru až 60 dní od nákupu. Aké sú podmienky vrátenia?
Získavam dostupnosť v predajniach...

Obývačka predstavuje hlavnú spoločenskú miestnosť, v ktorej sa odohráva nejeden rodinný príbeh. Má to ale jeden háčik. Aby sa rodinný príbeh mohol zrodiť a vyvíjať, je potrebné vytvoriť príjemné prostredie a budete sa v ňom cítiť dobre. Dokonale sa o to postará správne vybratá obývacia stena. Oslava narodenín, sledovanie televízie alebo rodinný rozhovor sa predsa nemôže odohrávať bez dobrej atmosféry, ktorú dotvorí obývací systém PUSAN. Hľadáte nadčasovosť, originalitu a kvalitu? Je vhodný práve pre vás. Vyrobený je z laminovanej drevotriesky vo farebnom prevedení apalačský dub. Materiál má hrúbku až 1,9 cm. Dvierka sú vyrobené z MDF. Pre lepšiu manipuláciu je systém obdarený sivými kovovými úchytkami. Celkový vzhľad obývacieho systému dotvárajú drevené nožičky. Je vhodný na zariadenie obývacích izieb, jedálni a predsiení. Komponenty zo sektorového systému sa objednávajú jednotlivo, vďaka čomu si môžete vytvoriť zostavu podľa vašich predstáv. Zaobstarajte si obývací systém PUSAN, ktorý spríjemní vaše domáce prostredie a pohladí vás na duši.

Jedálenský stôl PUSAN S v príjemnom prevedení dub apalačský s bielou na vnútorných rohoch stola sa stane stredobodom jedálne, vďaka čomu bude interiér útulný. Je ľahko kombinovateľný s rôznymi typmi nábytku. Stôl je obdĺžnikového tvaru a vyrobený je z laminovanej drevotriesky. Vyniká funkciou rozkladu, vďaka čomu sa pri ňom naobeduje až 8 osôb. Dokonca dosku stola viete prakticky predĺžiť o 40 cm. Ideálny pre interiéri plné teplých farieb.

  • Materiál: laminovaná DTD/MDF
  • Farebné prevedenie: dub apalačský/biela
  • Rozmery (ŠxHxV): 160-200x90x75,6 cm
  • Hrúbka materiálu: 1,9 cm
  • Rozkladací
  • Až pre 8 osôb
  • Moderný retro štýl
  • Kvalitné spracovanie
  • Dodávané v demonte

Nahliadnite do celej našej ponuky nábytku do jedálne PUSAN.

 

Číslo produktu: 0000303806
Farba Hnedá
Materiál Drevotrieska
Dekór Dub apalačský
Dodávané v demonte Áno
Farba - detailná Dub apalačský
Hmotnosť (kg) 40
Model PUSAN
Použitie Kuchyňa, Jedáleň
Rozklad Nie
S funkciou rozloženia Áno
Tvar Obdĺžnikový
Typ produktu Jedálenský stôl
Štýl Moderný
Šírka (cm) 160
Hĺbka (cm) 90
Výška (cm) 75.6
Šírka chrbtovej opierky (cm)
Šírka po rozklade (cm) 200
Montážny návod k jedálenskému stolu Pusan S Stiahnuť
Zákaznícka podpora

Nenašli ste požadované informácie?

Kontaktujte nás a my vám radi poradíme