SELA sendvičový matrac 90-200

18 cm 90 cm 200 cm
Na objednávku
Dodacia doba - 2-4 týždne

130,40 € Vaša výhodná cena
Skladom
SKU
WOJ-SELENE-90-200
7 anatomických zón, hypoalergénny, snímateľný poťah.
TOP


Sendvičový matrac SELA s obojstrannou 7 zónovou rôzne tuhou profiláciou kvalitnej PUR peny v kombinácii s kvalitným jadrom PUR peny pre lepšie vystuženie matraca.
Stred tvorí kvalitná PUR pena s hrúbkou 10 cm, ktorá patrí medzi základné materiály pri výrobe matracov. Tento materiál je antialergický, tzn. že nepodporuje výskyt roztočov, baktérií a plesní. Matrac z PUR peny majú dobré ortopedické vlastnosti, sú pružné, majú vysokú tvarovú stálosť a dlhú životnosť.
Vrchné vrstvy tvorí vysokoelastická VISCO pena s hrúbkou 3 cm. VISCO pena s pamäťovým efektom reaguje na teplo a tlak a optimálne sa prispôsobí krivkám Vášho tela a tým uvoľňuje svalstvo a kĺby. Jedná sa o unikátny typ polyuretánovej peny s otvorenou bunkovou štruktúrou, ktorá mení svoju tvrdosť v závislosti od teploty. Pri kontakte s telesným teplom mäkne a dokonale sa prispôsobí ľudskému telu. Je odolná voči prachovým roztočom a baktériám, ktorí nemajú radi umelé materiály, preto sa v týchto matracoch neusádzajú.

Keďže má PUR pena nižšiu vzdušnosť a horšie odvetráva, nie sú tieto matrace vhodné do vlhšieho prostredia a na pevný podklad (pevná doska). Z tohto dôvodu sa matrace pokladajú najlepšie na lamelové rošty, pevná doska naopak životnosť matraca z tejto peny znižuje.

Poťah matraca je snímateľný, prateľný, prispôsobený na letné a zároveň zimné mesiace a je vyrobený z kvalitnej bavlny. Hypoalergénny.

Vhodný na lôžka 90 x 200 cm.

Výška matraca: 18 cm.


Viac informácií
Výška 18
Šírka 90
Hĺbka (dĺ.) 200
Záruka 2 roky
Šírka matraca 90 cm
Miestnosť spálňa
Typ nábytku matrac
Materiál VISCO (lenivá) pena, PUR pena
Počet zón 7 zón
Typ poťahu prateľný poťah, antibakteriálny
Odporúčané na typ roštu lamelový pevný
Write Your Own Review
You're reviewing:SELA sendvičový matrac 90-200
Your Rating