STOORI SO 05 kombinovaná komoda 2D1S

90 cm 110 cm 42 cm
Skladom (1 ks)
Dodacia doba - do 5 dní

177,20 € Vaša výhodná cena
Skladom
SKU
DIG-STORY-SO-05
Odkladací priestor + 1 šuplík. Ďalšie prvky sektoru STOORI v ponuke.
TOP


Nábytok STOORI v štýlovom prevedení s nádychom romantiky ponúka viacero prvkov, vhodných na zariadenie obývacej izby, single spálne, knihovne či dievčenskej izby.

Tento unikátny nábytok v svetlom prevedení rozžiari Vaše bývanie a opticky ho zväčší. Viacero prvkov STOORI ponúka variabilitu a možnosť zostaviť si izbu podľa Vašich potrieb a požiadaviek. Biely nábytok je doplnený prvkami vo farbe dub nash. Tie nenásilným spôsobom zvýrazňujú jemné línie nábytku.

Korpus nábytku je vyrobený z kvalitnej LTD dosky - 16 mm hrúbky. Predné časti nábytku sú vyrobené z LTD dosky s lepeným MDF pásom - 16 mm hrúbky. Vrchné dosky sú z LTD dosky vo farbe dub nash - 22 mm hrúbky. Zadná stena nábytku je z drevovláknitých HDF dosiek 3mm. Jednoduché úchyty sú z plastu vo farbe dub nash.

Kombinovaná komoda STOORI SO 05 ponúka kombinovaný úložný priestor. V hornej časti je šuplík, v spodnej časti úložný priestor s dvoma dvierkami a jednou vnútornou poličkou. Vodiace lišty na zásuvke majú ložiskovú vodiacu lištu. Ku tomuto nábytku si môžete doobjednať kozmetický nadstavec a vytvoriť si tak efektný kozmetický kútik. (viď doporučené). Rozmery (š/v/h): 110 x 90 x 42 cm.

Nábytok STOORI ponúka praktické využitie priestoru. Vášmu priestoru dodá jedinečnosť, jemnosť a štýl.

Dodávame v demonte.


Viac informácií
Šírka 110
Hĺbka (dĺ.) 42
Výška 90
Záruka 2 roky
Hlavná farba biela/dub nash
Miestnosť detská izba, obývačka, spálňa
Typ nábytku komoda
Materiál LTD
Úchyty plast
Možnosť kúpy po skrinkách Áno
Write Your Own Review
You're reviewing:STOORI SO 05 kombinovaná komoda 2D1S
Your Rating
Doporučené doplnky